Aluminium mast ø90 mm 6,7,8,9 mtr + hijsbare banierhouder + kantelanker

520,30
Excl. BTW: € 430,00

Vlaggen snel kunnen wisselen scheelt tijd en dus geld!. Ook wanneer er een storm wordt verwacht is het even neerhalen van de vlaggen geen enkele moeite. Dit verlengt de levensduur van de vlag maar ook van uw mast.

Deze aluminium vlaggenmast met een hijsbare banier uithouder heeft een cilindrische mast diameter van 90 millimeter en is verkrijgbaar in 6, 7, 8 of 9 meter hoogte. Deze vlaggenmast wordt compleet geleverd met een goede kwaliteit hijsbare banieruithouder, inclusief een nastelbaar kantelanker. De mastknop is naar keuze. Leverbaar in aluminium zilver geanodiseerd of wit (RAL 9010) gecoat. De mast is standaard uitgevoerd met een  inwendig koord met een afsluitbare unit. Om het u makkelijk te maken kunnen wij de plaatsing van de mast uiteraard ook voor u verzorgen. 5 jr. garantie op mastbreuk. (Calamiteiten uitgesloten)

Ideaal te plaatsen op kleine ruimtes waarbij het kantelen om de vlag te wisselen nagenoeg onmogelijk is zoals bij: autobedrijven, winkel centra, parkeerplaatsen ect.

Type:                 Cilindrische baniermast

Diameter:        90 millimeter

Hoogte:            6, 7, 8, 9, meter

Materiaal:       Aluminium 3 mm

Inclusief:          Anti-diefstalbeveiliging, inwendig koord.

Levering:         Compleet met mastringen en contragewicht

Kleur:                wit Ral 9010, of zilver geanodiseerd

Levertijd:        Direct uit voorraad leverbaar 2-4 werkdagen

Transportkosten: € 50 per opdracht ongeacht het aantal masten. (€ 60.50 incl. Btw)

Plaatsing:       Levertijd circa 1 a 2 weken of in overleg. Plaatsingskosten meerprijs € 145 per mast incl beton en logistieke kosten.Montage kantelanker vlaggenmast