BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Beachvlag Druppel met mast

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
100% of 100
Produktomschrijving:

Een beachflag (ook wel strandvlag genoemd) is een perfecte en populaire blikvanger. Hij wordt gebruikt op beurzen, evenementen, maar ook voor uw winkeldeur, horeca-ingang of camping. Makkelijk mee te nemen en snel op te zetten! Deze beachflag is in 4 formaten beschikbaar. 

Deze beachflag heeft een aluminium stokkenset met glasfiber topdeel voor de juiste pasvorm. De beachvlag wordt geleverd inclusief vlag met uw gewenste bedrukking. 


Op het tabblad meer informatie vindt u alle specificaties/ informatie.

Op het tabblad templates/ bijlagen vindt u de opmaakspecificaties

Vanaf € 53,24 € 44,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621166148

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf, eps, ai

Een beachflag (ook wel strandvlag genoemd) is een perfecte en populaire blikvanger. Hij wordt gebruikt op beurzen, evenementen, maar ook voor uw winkeldeur, horeca-ingang of camping. Makkelijk mee te nemen en snel op te zetten! Deze beachflag is in 4 formaten beschikbaar. Onze beachflaggen zijn van topkwaliteit. De doordruk naar de achterzijde (spiegelbeeld) ligt rond de 95%! De kleurendruk is van de hoogste kwaliteit zodrat uw reclameboodschap helder en fris naar voren komt.

NB: hebt u meerdere ontwerpen? Geen probleem, u mag gewoon de staffelprijs hanteren voor het aantal van alle ontwerpen opgeteld. U plaats uw bestelling online en kunt vervolgens uw ontwerpen mailen naar info@dekkervlaggen.nl onder vermelding van uw online bestelnummer.

Op het tabblad meer informatie vindt u alle specificaties/ informatie van deze doeken.

Op het tabblad templates/ bijlagen vindt u de opmaakspecificaties van deze doeken.