BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Beachvlaggen

Beachvlaggen

De beachflag is een populair en relatief goedkope blikvanger als het gaat om reclame. Geschikt als indoor en outdoor toepassing zoals evenementen, beurzen, openingen, promoties. Deze past ook erg goed als standaard reclame-object op uw terras, voor uw winkeldeur of op een woonboulevard.  

Alle beachvlaggen worden vervaardigd uit 115 grams glanspolyester met B1 certificering (brandvertragend) wat betekent dat u deze ook indoor mag gebruiken! De mastband waar de mast doorheen wordt geschoven is van versterkt polyester in de kleur zwart. Deze band zorgt voor een strakke opspanning van de beachflag. De sterke glasfiber mast bestaat uit meerdere delen, afhankelijk van de gekozen hoogte. De verbindingskoppelingen zijn van metaal. We leveren 3 geheel verschillende modellen met elk 3 verschillende hoogtes aangeduid met S, M, en L. De mast wordt standaard meegeleverd in een stevige transporttas. We hebben diverse voeten voor verschillende toepassingen. Elke geselecteerde voet wordt standaard geleverd met een kogelgelagerd draaimechanisme. Hierdoor wordt optimale werking van uw beachflag gegarandeerd en wordt onnodige slijtage voorkomen.

De opbouwtijd is circa 1 minuut en erg eenvoudig! 

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Subcategorieën
Standaard Beachvlaggen met glasfiber stokkenset
Budget Beachvlaggen
Rugzak Backpack Beachflag
Losse beachflag doeken
Losse beachflag voeten
Losse beachflag stokkensets
Voorbedrukte beachvlaggen