BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Beachvlaggen

Beachvlaggen

De beachflag is een populair en relatief goedkope blikvanger als het gaat om reclame. Geschikt als indoor en outdoor toepassing zoals evenementen, beurzen, openingen, promoties. Deze past ook erg goed als standaard reclame-object op uw terras, voor uw winkeldeur of op een woonboulevard.  

Alle beachvlaggen worden vervaardigd uit 115 grams glanspolyester met B1 certificering (brandvertragend) wat betekent dat u deze ook indoor mag gebruiken! De mastband waar de mast doorheen wordt geschoven is van versterkt polyester in de kleur zwart. Deze band zorgt voor een strakke opspanning van de beachflag. De sterke glasfiber mast bestaat uit meerdere delen, afhankelijk van de gekozen hoogte. De verbindingskoppelingen zijn van metaal. We leveren 3 geheel verschillende modellen met elk 3 verschillende hoogtes aangeduid met S, M, en L. De mast wordt standaard meegeleverd in een stevige transporttas. We hebben diverse voeten voor verschillende toepassingen. Elke geselecteerde voet wordt standaard geleverd met een kogelgelagerd draaimechanisme. Hierdoor wordt optimale werking van uw beachflag gegarandeerd en wordt onnodige slijtage voorkomen.

De opbouwtijd is circa 1 minuut en erg eenvoudig! 

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Subcategorieën
Standaard Beachvlaggen met glasfiber stokkenset
Budget Beachvlaggen
Rugzak Backpack Beachflag
Losse beachflag doeken
Losse beachflag voeten
Losse beachflag stokkensets
Voorbedrukte beachvlaggen

Opvallen met beachvlaggen op maat

Het mooie aan beachvlaggen is dat we ze volledig voor u op maat kunnen maken. Compleet in uw eigen huisstijl, voorzien van uw eigen logo en tekst naar eigen wens. Dit in combinatie met de in het oog springende grootte en vormgeving van beachvlaggen maakt dat u gegarandeerd opvalt. U kunt ervoor kiezen beachvlaggen te plaatsen bij de ingang van uw bedrijfspand, zodat bezoekers meteen weten dat ze aan het juiste adres zijn. Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden.

U kunt daarnaast bijvoorbeeld uw beachvlaggen gebruiken als reclame op evenementen. Neemt u bijvoorbeeld deel aan een beurs, dan zorgt u er met een paar opvallende beachvlaggen voor dat uw stand er tussenuit springt! Maar ook als wapperende reclamezuil op andere plekken kunnen beachvlaggen uitstekend fungeren. Kijk of u ze kunt plaatsen op drukbezochte plekken en breng uw onderneming in één klap dagelijks onder de aandacht van vele mensen.

Verschillende soorten beachvlaggen

Bij het begrip ‘beachvlag’ heeft u wellicht meteen een duidelijk beeld. Een lange mast, die bovenaan schuin afbuigt, met daaraan verticaal een vlag bevestigd. Maar er zijn nog andere varianten. Bespaar bijvoorbeeld kosten en kies voor onze speciale budget beachvlaggen. Deze bieden grotendeels dezelfde mogelijkheden als een reguliere vlag, maar hebben wat minder keuze qua voeten. Het grootste verschil tussen de budget beachflaggen en de standaard beachflaggen is het materiaal van de stokken: bij de standaard is dit glasfiber, en bij de budget is dit aluminium. Daarnaast zijn deze budget beachvlaggen iets kleiner en anders vormgegeven.

Een andere variant is de zogeheten backpack beachflag. Dit is precies wat de naam al zegt: een beachvlag die bevestigd kan worden op een rugzak. Hiermee verandert u in een wandelende reclamezuil en kunt u overal uw bedrijf mobiel onder de aandacht brengen!

Beachvlag accessoires

Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor diverse accessoires. Zo is het mogelijk om losse doeken te bestellen, wanneer u bijvoorbeeld reeds beschikt over stokken en uw huidige beachvlag het begeven heeft. Ook voeten en stokkensets kunnen wij los leveren. En daarnaast kunt u bij ons voorbedrukte beachvlaggen bestellen, met opdrukken als ‘APK’, ‘Vuurwerk’ of ‘EHBO’. Dit zijn dus universeel toepasbare vlaggen.