BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Beursmateriaal

Bent u op zoek naar beursmateriaal om uw stand helemaal af te maken? Met het beursmeubilair van Dekker Vlaggen laat u uw stand op de beurs opvallen! Uw beursmeubilair moet een echte eye-catcher worden voor potentiële klanten, de eerste indruk bepaalt namelijk of iemand jouw beursstand zal bezoeken. Zo bieden wij beursmateriaal aan als beurs presentatie wanden, bedrukte stoelen en mobiele vlaggenmasten. Alles bedrukt met uw eigen logo, tekst en afbeeldingen. Bekijk nu het beursmateriaal van Dekker Vlaggen!

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Subcategorieën
Beurs presentatie wanden
Bedrukte stoelen
Mobiele vlaggenmasten

Beurs presentatie wanden

Uw beursstand inrichten doet u onder andere met beurs presentatie wanden! Beurswanden worden gebruikt als promotiemiddel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. De beurs presentatie wanden van Dekker Vlaggen zijn eenvoudig mee te nemen en op te zetten. Het ontwerp van dit beursmateriaal bepaalt u volledig zelf. U kunt bijvoorbeeld uw logo erop plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om meer tekst en afbeeldingen als opdruk te gebruiken! De beurs presentatie wanden zijn in full colour te verkrijgen en zijn voorzien van een B1 brandwerende codering.

Bedrukte stoelen

De tip voor een beursstand: bedrukte stoelen! Een beurs kan vaak lang duren, waarbij zowel uzelf als bezoekers veel moeten staan of lopen. U gaat zich verbazen over de werking van bedrukte stoelen in de inrichting van uw beursstand. Bezoekers hebben bij uw stand even de tijd om te zitten en te praten over uw product of dienst. Ook dit beursmateriaal kunt u zelf ontwerpen! Naast de functionele voordelen van de bedrukte stoelen, geeft het ook meer sfeer. Dekker Vlaggen heeft inklapbare regisseursstoelen en strandstoelen op voorraad. Ideaal dus om mee te nemen en de aandacht te trekken!

Mobiele vlaggenmasten

Wilt u uw beursstand nog meer laten opvallen met mobiele vlaggenmasten? Dekker Vlaggen biedt u een op maat gemaakte vlaggenmast. Door de grootte van een vlaggenmast is dit beursmateriaal al van ver te zien! De mobiele vlaggenmasten zijn makkelijk in te klappen, omdat het uit meerdere delen bestaat. Daarnaast zijn de vlaggenmasten licht van gewicht en kunt u de vlaggenmast verstevigen door de vulbare kunststof voet.

Bestel vandaag nog uw beursmateriaal!

Wilt u opvallen op een beurs? Met het beursmateriaal van Dekker Vlaggen wordt uw beursstand binnen no-time bezocht. Wij leveren full colour beursmeubilair in uw eigen ontwerp. Bestel vandaag nog uw beursmateriaal bij Dekker Vlaggen!