BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Cameramast 6 of 7 meter met inspectieluik

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
98% of 100

Aluminium cameramast 6 - 7 meter verjongd met inspectieluik

Wij zijn met onze cameramasten begonnen op verzoek van enkele van onze klanten. Inmiddels hebben wij een vast klantenbestand in Nederland en België, welke zich nog elke dag uitbreid. Onze cameramasten zijn een stuk voordeliger dan de andere masten die worden aangeboden en volstaan vaak uitstekend. Inmiddels hebben wij dijken, bungalowparken, villa’s, zonnepanelenparken, bedrijfsterreinen en vele andere locaties mogen voorzien van cameramasten. Het feit dat wij een vast klantbestand hebben geeft aan dat ons product uitstekend geschikt is voor deze functie! Omdat een klein deel van ons klantbestand toch behoefte heeft aan een cameramast met inspectieluik, met name voor de hogere masten, hebben we deze nu in ons assortiment opgenomen. Geen tijd of zin om zelf te plaatsen? Maak gebruik van onze plaatsingsdienst!

Op het tabblad meer informatie (onderaan deze pagina) vindt u een samenvatting van de meest belangrijke informatie over deze mast!

Vanaf € 889,35 € 735,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621242231

Aluminium cameramast 6 - 7 meter verjongd met inspectieluik

Wij zijn met onze cameramasten begonnen op verzoek van enkele van onze klanten. Inmiddels hebben wij een vast klantenbestand in Nederland en België, welke zich nog elke dag uitbreid. Onze cameramasten zijn een stuk voordeliger dan de andere masten die worden aangeboden en volstaan vaak uitstekend. Inmiddels hebben wij dijken, bungalowparken, villa’s, zonnepanelenparken, bedrijfsterreinen en vele andere locaties mogen voorzien van cameramasten. Het feit dat wij een vast klantbestand hebben geeft aan dat ons product uitstekend geschikt is voor deze functie! Omdat een klein deel van ons klantbestand toch behoefte heeft aan een cameramast met inspectieluik, met name voor de hogere masten, hebben we deze nu in ons assortiment opgenomen. Geen tijd of zin om zelf te plaatsen? Maak gebruik van onze plaatsingsdienst!

Op het tabblad meer informatie vindt u een samenvatting van de meest belangrijke informatie over deze mast!