BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Cameramasten

Cameramasten

In de ideale wereld zou u geen cameramasten hoeven plaatsen. Helaas is de samenleving verre van perfect. Preventie. Identificatie. Bewijslast. Het zijn allemaal redenen om voor een van onze onderstaande producten te willen kiezen. Dat geeft u als ondernemer rust en een gevoel van zekerheid. Hier dragen wij bij Dekker Vlaggen graag aan bij. Daarom leveren wij alleen cameramasten van de allerbeste kwaliteit. Bekijk direct ons aanbod!

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte cameramasten aan.

Aanvragen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. Waardering:
  95%
  Universele cameramast met kantelanker aluminium diameter 70 mm 3-5 meter
  Vanaf € 229,90 € 190,00
 2. Waardering:
  95%
  Universele cameramast met kantelanker aluminium diameter 90 mm 3-5 meter
  Vanaf € 266,20 € 220,00
 3. Waardering:
  95%
  Universele cameramast met kantelanker aluminium diameter 90 mm 6-8 meter
  Vanaf € 284,35 € 235,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

De functie van een cameramast

Het laten plaatsen van cameramasten doet u - als ondernemer - natuurlijk niet zomaar. Daar heeft u vaak een goede reden voor. Of twee, zoals vaak het geval is.

Preventie

Cameramasten hebben als belangrijkste functie om potentiële overtreders af te schrikken. Omdat de bijbehorende apparatuur continu filmt, besluiten veel criminelen van hun plannen af te zien. Waarom zouden ze ook zo’n groot risico lopen?

Bewijsmateriaal

Helaas trekken sommige daders zich niets van de cameramasten aan. Wanneer er dan toch ongeregeldheden plaatsvinden, zijn u en de politie sneller in staat om daders te identificeren. Hiermee is de kans op een veroordeling een stuk groter.

Onze cameramasten

De masten die wij bij Dekker Vlaggen verkopen, zijn uitermate geschikt camera- en andere bewakingssystemen. Hierbij heeft u de keuze uit twee diameters: 70 mm en 90 mm. De wanddikte is 3 mm. De hoogte van de mast kunt u zelf bepalen. Veelgekozen cameramasten zijn bijvoorbeeld de cameramast van 4 meter en de cameramast van 6 meter. Hetzelfde geldt voor de kleur van uw cameramast. Standaard wordt deze geleverd in de kleur wit (RAL 9010) of aluminium zilver anode. Wenst u echter een andere kleur? Dan kunnen wij deze voor u in de RAL-kleur van uw keuze coaten.

Onze cameramasten worden geleverd met een kantelbare voet en een nastelbaar kantelanker. In de grondplaat is daarnaast een doorvoergat van 22 millimeter geboord. Zo kunt u uw bekabeling blind wegwerken. Tot slot is de bovenzijde van de kantelbare cameramast voorzien van een zwarte afdekdop van kunststof. Levering vindt plaats binnen 2-3 werkdagen. Bij masten in RAL kleur of met plaatsing binnen 10 werkdagen.

Een veilig gevoel bij Dekker Vlaggen

De veiligheid van uw bedrijf en personeel. Dat is u alles waard. Dat snappen wij bij Dekker Vlaggen maar al te goed. Daarom zijn onze producten van de hoogste kwaliteit. Van de cameramasten tot de vlaggen: ze voldoen aan de allerhoogste eisen. Daarbij bieden wij een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Wij regelen onze productiestromen namelijk efficiënt in, waardoor we kosten kunnen besparen. En dat ziet u terug in onze staffelkortingen.

Bent u op zoek naar het ultieme gevoel van veiligheid? Neem dan ook eens een kijkje bij de lichtmasten.

Direct cameramasten bestellen?

Vandalisme. Inbraak. Andere criminele activiteiten. U hoopt er - als bedrijfseigenaar - nooit voor naar de politie te hoeven stappen. Toch is het laten plaatsen van cameramasten op bedrijventerreinen vaak een verstandige keuze. Bestel ze daarom vandaag nog bij Dekker Vlaggen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0523 234 712. Of door simpelweg ons contactformulier in te vullen. Wanneer kunnen wij onze cameramasten bij u plaatsen?