BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Kantelbare cameramasten

Kantelbare cameramasten

In de ideale wereld zou u geen cameramasten hoeven plaatsen. Helaas is de samenleving verre van perfect. Preventie. Identificatie. Bewijslast. Het zijn allemaal redenen om voor een van onze onderstaande producten te willen kiezen. Dat geeft u als ondernemer rust en een gevoel van zekerheid. Hier dragen wij bij Dekker Vlaggen graag aan bij. Daarom leveren wij alleen cameramasten van de allerbeste kwaliteit. Bekijk direct ons aanbod! Geen tijd of zin om zelf te plaatsen? Maak gebruik van onze plaatsingsdienst!

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Waardering:
  94%
  Kantelbare aluminium cameramast Ø70mm 2,5 of 3 meter (naar keuze)
  Vanaf € 326,70 € 270,00
 2. Waardering:
  95%
  Kantelbare aluminium cameramast Ø90mm 3 of 3,5 meter (naar keuze)
  Vanaf € 417,45 € 345,00
 3. Waardering:
  98%
  Kantelbare aluminium cameramast verjongd 6 meter met inspectieluik
  Vanaf € 889,35 € 735,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

De functie van een cameramast

Het laten plaatsen van cameramasten doet u - als ondernemer - natuurlijk niet zomaar. Daar heeft u vaak een goede reden voor. Of twee, zoals vaak het geval is.

Preventie

Cameramasten hebben als belangrijkste functie om potentiële overtreders af te schrikken. Omdat de bijbehorende apparatuur continu filmt, besluiten veel criminelen van hun plannen af te zien. Waarom zouden ze ook zo’n groot risico lopen?

Bewijsmateriaal

Helaas trekken sommige daders zich niets van de cameramasten aan. Wanneer er dan toch ongeregeldheden plaatsvinden, zijn u en de politie sneller in staat om daders te identificeren. Hiermee is de kans op een veroordeling een stuk groter.

De cameramasten van Dekker Vlaggen

Bij Dekker Vlaggen bieden wij verschillende cameramasten aan. Deze masten zijn geschikt voor camerasystemen en andere bewakingsapparatuur. U heeft de keuze uit twee diameters, namelijk: 70 en 90 millimeter. De hoogte kunt u zelf bepalen. Onze cameramasten zijn bovendien voorzien van een kantelbare voet en worden geleverd met een zwarte afdekdop. De kleur is standaard wit (RAL 9010), aluminium zilver anode, zwart (RAL 9005) maar wij kunnen uw cameramast ook in de door u gewenste RAL-kleur coaten.

Onze cameramasten worden geleverd met een kantelbare voet en een nastelbaar kantelanker. In de grondplaat is daarnaast een doorvoergat van 50 millimeter geboord. Zo kunt u uw bekabeling blind wegwerken. Tot slot is de bovenzijde van de kantelbare cameramast voorzien van een zwarte afdekdop van kunststof. 

Veiligheid boven alles met Dekker Vlaggen

Wilt u de activiteiten rondom uw woning of bedrijf in de gaten houden? Of wilt u meer op het sportveld kunnen zien? Wat uw doel ook is: bij Dekker Vlaggen kunnen wij u vast en zeker helpen. De masten die wij bij Dekker Vlaggen verkopen, zijn uitermate geschikt voor camera- en andere bewakingssystemen.Wij houden ons contact namelijk persoonlijk en betrouwbaar. Zo is er altijd een goede oplossing voorhanden. Plaats vandaag nog een bestelling!

Direct cameramasten bestellen?

Masten kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Naast het vertonen van vlaggen, kunnen deze masten ook worden gebruikt als cameramast. Bijvoorbeeld voor een beter zicht bij het sporten of als beveiliging van een terrein. Wat uw doel ook is: Dekker Vlaggen heeft het juiste materiaal in huis. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0523 234 712, stuur ons een chatbericht of vul het contactformulier in. Meer weten? Bekijk snel ons aanbod aan cameramasten.