BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Fairybell 10 meter 4000 leds warm white

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
97% of 100

VOORVERKOOP Fairybell® nieuwe 2023 modellen. Sfeervolle kerstverlichting voor uw vlaggenmast! 

De Fairybell® 10 meter/4000 LED warm wit is het nieuwe standaard model van 2023 met 4000 heldere Warm White LED's een gezellige eyecatcher voor wintermaanden. Geschikt voor alle 10 meter vlaggenmasten en 3 jaar Fairybell® fabrieksgarantie. Maak een geweldige blikvanger van je vlaggenmast en breng je tuin, openbare ruimte of bedrijf binnen 30 minuten in kerstsfeer! Duurzaam en energiezuinig, de perfecte oplossing om zonder hoge energiekosten toch die ultieme, sprookjesachtige kerstsfeer te creëren!

Op het tabblad "meer informatie" vindt u de specificaties van deze Fairybell.

LET OP DIT BETREFT DUS DE VOORVERKOOP! UITLEVERING MIDDEN OKTOBER. 

Aanbiedingsprijs € 849,95 € 702,44 Normale prijs € 949,95 € 785,08
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621191164

VOORVERKOOP Fairybell® nieuwe 2023 modellen. Sfeervolle kerstverlichting voor uw vlaggenmast! 

De Fairybell® 10 meter/4000 LED warm wit is het nieuwe standaard model van 2023 met 4000 heldere Warm White LED's een gezellige eyecatcher voor wintermaanden. Geschikt voor alle 10 meter vlaggenmasten en 3 jaar Fairybell® fabrieksgarantie. Maak een geweldige blikvanger van je vlaggenmast en breng je tuin, openbare ruimte of bedrijf binnen 30 minuten in kerstsfeer! Duurzaam en energiezuinig, de perfecte oplossing om zonder hoge energiekosten toch die ultieme, sprookjesachtige kerstsfeer te creëren!

Eenvoudig inhangen en duurzaam dat is de kerstverlichting van Fairybell® in de vorm van een kerstboom en is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Het opzetten van de Fairybell® is eenvoudig en duurt niet langer dan 30 minuten, doordat je deze kerstboom net zo makkelijk als een vlag ophijst in de vlaggenmast. De lichtstrengen worden aangesloten op een speciale weersbestendige 31 Volt transformator die gemakkelijk, eventueel met een tijdschakelaar en of een verlengsnoer kan worden aangesloten op het 220V stroomnet. Na de kerstperiode kun je de kerstboom eenvoudig opbergen in de originele doos, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. Nederlandse productie en duidelijke handleiding.

Op het tabblad "meer informatie" vindt u de specificaties van deze Fairybell.

LET OP DIT BETREFT DUS DE VOORVERKOOP! UITLEVERING MIDDEN OKTOBER. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!