BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Gevelreclame

Bent u op zoek naar gevelreclame voor uw bedrijf? Dekker Vlaggen maakt uw bedrijf zichtbaar! Gevelreclame kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo hebben wij RVS gevelbanieren, gevelstokken en accessoires, raam banieren met zuignappen en BannerSaver lantaarnpaal banieren. De gevelreclame wordt op maat gemaakt, waardoor het uw bedrijf herkenbaar, zichtbaar en vindbaar maakt. Bekijk nu ons aanbod!

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen

RVS Gevelbanieren

Voor een luxe en duidelijke uitstraling is de RVS-gevelbanier dé reclamedrager bij uitstek! Altijd aan 2 zijden leesbaar uitgevoerd en in veel maten leverbaar. Deze gevelbanner biedt u de kans om uw fysieke bedrijf van reclame te voorzien. Dekker Vlaggen biedt u gevelreclame die zowel op de gevel als van de gevel af geplaatst kunnen worden. Zo hebben wij een haakse RVS gevelbanier, deze wordt haaks op de gevel geplaatst. Daarnaast hebben wij ook een horizontale RVS gevelbanier, deze wordt vlak tegen de gevel gemonteerd. De opdruk van uw gevelreclame kunt u naar eigen smaak en stijl ontwerpen!

Gevelstokken en accessoires

Wanneer u bedrijfsvlaggen wilt bevestigen op de gevel, zult u een gevelstok en bijbehorende accessoires nodig hebben. Een gevelstok, oftewel vlaggenstok, kunt u door middel van een vlaggenstok houder bevestigen. Hiermee kunt u de gewenste gevelreclame ophangen aan de gevelstokken! De gevelstokken zijn bestand tegen alle vier de seizoenen en gaan dus lange tijd mee.

Raam banier met zuignappen

Voor de opvallendste raamreclame op uw bedrijfspand is de raam banier met zuignappen zeer geschikt! De raam banieren van Dekker vlaggen zijn eenvoudig te bevestigen en tasten uw raam niet aan. Een heel fijn systeem waarbij ook heel eenvoudig een ander spandoek kan worden gewisseld om de klanten steeds opnieuw uw reclame/aanbieding te tonen. Een raam banier is de perfecte oplossing als u geen gevelreclame op de gevel kan monteren, maar bijvoorbeeld wel een winkelpand heeft. Wij bedrukken voor u de raam banier naar eigen wens, waardoor uw raam banier volledig gepersonaliseerd is. Uw raam banier wordt dubbelzijdig bedrukt en gebruiksklaar geleverd! Voor eventuele vragen over de gevelreclame helpen wij u graag.

Baniervlaggen aan lantaarnpaal

U kunt ook kiezen om op maat gemaakte baniervlaggen te monteren aan een lantaarnpaal. Hierbij wordt een spandoek strak gehangen tussen 2 houders die aan te lantaarnpaal wordt bevestigd. Deze gevelreclame is bijvoorbeeld geschikt voor evenementen. Een bannersaver wordt dubbelzijdig bedrukt, waardoor van alle kanten de gevelreclame wordt getoond.

Koop nu uw gevelreclame en val op!

Om als bedrijf op te willen vallen, is gevelreclame een onmisbare reclame-uiting geworden. Dit kan in diverse soorten en maten, waar Dekker Vlaggen u bij kan helpen. We geven u graag advies over de op maat gemaakte gevelreclame. Wilt u opvallen bij uw publiek? Koop nu uw gevelreclame bij Dekker Vlaggen!