BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

NR 60: Nederlandse wimpelvlag 275x75cm standaard blauw

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
98% of 100
€ 33,00 € 27,27
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621239286
  • Koop 2 voor € 29,69 € 24,54 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 3 voor € 26,40 € 21,82 per stuk en bespaar 20%

Nederlandse wimpelvlag 275x75cm standaard blauw

Vindt u een lege vlaggenmast ook zo’n kaal gezicht? Wij hebben een simpele oplossing; hang er een wimpel in! Hierin hebt u diverse keuzes; een regio- of provinciewimpel óf een Nederlandse wimpel! Deze wimpel mag altijd in de mast hangen, hij valt niet onder het vlaggenprotocol! Wij bieden onze Nederlandse wimpels standaard aan in de hoogste kwaliteit; op 160 grams spunpolyester (ook wel scheepsdoek genoemd) en in zeefdruk bedrukking, dus gegarandeerd de mooiste kleuren! Alle wimpels worden rondom dubbel gezoomd met extra sterk garen, en aan de mastzijde zijn ze afgewerkt met stevig mastband.

Idee: bij 2 dezelfde wimpels krijgt u 10% korting en bij 3 dezelfde wimpels zelfs 20%! Heeft uw buurman, buurvrouw, vader, moeder of goede vriend ook een wimpel nodig? Wellicht een leuk idee voor een kadootje en u hebt extra korting! U kunt natuurlijk ook voor uzelf 2 of 3 wimpels bestellen zodat u weer een tijdje gegarandeerd bent van een nette wimpel in uw mast!

Deze Nederlandse wimpelvlag is nieuw in ons assortiment! Qua aanzien meer dan een wimpel, maar hij valt niet onder het vlaggenprotocol en mag dus het hele jaar in de mast hangen! Deze wimpelvlag is afgewerkt met lus-lus, dus 100% stil. 

Op het tabblad “meer informatie” vindt u alle productinformatie van deze wimpel.

Kleur

U kunt kiezen uit de standaard blauwe kleur (de officiële kleur van de Nederlandse vlag, kobaltblauw) of de marineblauwe kleur. Omdat deze wimpel niet onder enig protocol valt is de keuze geheel een smaakkwestie, wat vindt u mooi!

Alle lengtes standaard blauw: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen

Alle lengtes marineblauw: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen