BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Spandoeken

Wilt u opvallen met een professioneel spandoek? Wij helpen u graag om het juiste spandoek uit te kiezen! Met onze spandoeken op maat bent u verzekerd van het beste resultaat. De collectie bestaat uit bouwhekdoeken / buitenbanners, dranghekdoeken, thema spandoeken en standaard formaat spandoeken. Deze spandoeken kunnen bedrukt worden met uw logo of reclame uiting, volledig naar eigen smaak. Wij nemen u graag mee in onze spandoek collectie!

Wenst u een ander formaat? Dan maken wij graag een offerte voor u. Neem gerust contact met ons op!

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte spandoeken aan.

Aanvragen

Bouwhekdoek / buitenbanner

Onze bouwhekdoeken, ook wel buitenbanners genoemd, zijn spandoeken die geschikt zijn voor bouwhekken. Deze bouwhekdoeken / buitenbanners kunnen wij bedrukken naar eigen smaak en ontwerp. Een perfect communicatiemiddel op grote locaties, zoals evenementen of bouwplaatsen! Hierbij krijgt u ook keuze in materiaal en confectie. Het materiaal wat wij kunnen leveren is pvc-doek / zeildoek of een mesh doek. Voor de confectie heeft u de keuze uit ringen van 30 cm of 50 cm.

Dranghek spandoek

Met een bedrukt dranghek spandoek maakt u indruk op uw publiek. Onze bedrukte dranghek spandoeken zijn ideaal voor drukbezochte evenementen of steden. Bij de dranghek spandoeken kunt u kiezen uit een mesh doek of Bisonyl doek als materiaal. Voor de confectie heeft u de keuze uit ringen (30 cm, 50 cm, op hoeken) of touw. Exclusief voor de dranghek spandoeken geldt dat hoe meer u bestelt, des te meer staffelkorting u van ons krijgt!

Thema spandoek

We hebben voor u ook de optie om een thema spandoek te bestellen. Deze thema spandoeken zijn te verkrijgen in de teksten ‘APK’, ‘Vuurwerk’ en ‘Winterbanden’. De spandoeken zijn zowel voor buiten als binnen geschikt!

Standaard formaat spandoeken kopen

Om het voor u makkelijk te maken, hebben wij standaard formaat spandoeken klaar staan. Dit zijn de meest voorkomende formaat spandoeken, waardoor u zelf alleen de opdruk hoeft te bepalen!

Spandoek op maat kopen

Bent u toch op zoek naar een ander formaat? Neem dan meteen contact met ons op zodat wij het spandoek volledig kunnen personaliseren.

Bedrukt spandoek nu laten maken!

Bent u er al uit voor welk soort spandoek u wilt gaan? Laat dan meteen uw spandoek maken! Door onze goedkope spandoeken van de beste kwaliteit, zal uw spandoek de eyecatcher worden op uw locatie. B1 gecertificeerd en UV-bestendig. Koop uw bedrukte spandoek nu bij Dekker Vlaggen!