BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Universele cameramast met kantelanker aluminium diameter 90 mm 6-7 meter

  • Home
  • Cameramasten
  • Universele cameramast met kantelanker aluminium diameter 90 mm 6-7 meter
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
98% of 100
Vanaf € 435,60 € 360,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621239231

Aluminium cameramast 6 - 7 meter diameter 90mm met versterkt kantelanker met vierkante voetplaat.

Wij zijn met onze cameramasten begonnen op verzoek van enkele van onze klanten. In de loop der tijd hebben we deze mast ontwikkeld en zodanig aangepast op basis van de feedback van onze klanten dat deze nu zeer goed functioneert als cameramast. Inmiddels hebben wij een vast klantenbestand in Nederland en België, welke zich nog elke dag uitbreid. Onze cameramasten zijn een stuk voordeliger dan de andere masten die worden aangeboden en volstaan vaak uitstekend. Inmiddels hebben wij dijken, bungalowparken, villa’s, zonnepanelenparken, bedrijfsterreinen en vele andere locaties mogen voorzien van cameramasten. Het feit dat wij een vast klantbestand hebben geeft aan dat ons product uitstekend geschikt is voor deze functie! De cameramast met diameter 90 mm is onze meest verkochte mast. In het afgelopen jaar hebben wij een versterkt kantelanker uitgewerkt en laten testen. Onze cameramasten vanaf 4 meter worden nu standaard geleverd met dit versterkte kantelanker met vierkante voetplaat. Hierdoor kunnen we onze masten nu ook aanbieden in de lengtes 6 en 7 meter, standaard uitgevoerd met versterkt kantelanker!

Op het tabblad meer informatie vindt u een samenvatting van de meest belangrijke informatie over deze mast!


Grondbevestiging

De mast is standaard uitgevoerd met een nastelbaar kantelanker. In de voetplaat van het kantelanker zit een gat met een diameter van 50 mm, hier kunt u de kabels doorheen trekken.  Het kantelanker stort u in (snel)beton in de grond (zie ook onze plaatsingsvideo bovenaan deze pagina). Snelbeton leveren wij niet mee, omdat het transport duurder is dan het snelbeton zelf. Dit kunt u bij elke bouwmarkt halen.


Bevestiging camera's

De mast is hol, dus de kabels trekt u door de mast heen. Bovenop de mast zit een zwarte slagdop die de mast afsluit. Uw installateur kan op de gewenste hoogte een gat in de mast boren waar de kabel door naar buiten komt en de camera aan de mast bevestigen. Omdat elk type camerasysteem zijn eigen ophangbeugels kent, bieden wij geen ophangbeugels aan bij deze mast. Uw installateur of leverancier van de camera's zal voor uw camera's de juiste ophangbeugels kunnen leveren!


Kleuren

Wij kunnen deze mast uit voorraad leveren in wit RAL 9010, zwart RAL 9005 (zijdeglans) en aluminium anode. Optioneel kunnen ook de voetplaat van het kantelanker en de anti-klimbeugel meegeleverd worden in deze zelfde RAL kleur. Uw mast (eventueel met voetplaat en anti-klimbeugel) laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze (zijdeglans) is ook mogelijk!


Opties

Wij kunnen optioneel inklimbeveiliging meeleveren. U kunt dit aangeven in het samenstellen van uw cameramast.