Vlag bedrukken

Vlag bedrukken met uw logo of afbeelding. Wij kunnen elk formaat vlag hiermee voorzien. Heeft u een klein aantal vlaggen nodig kies dan voor Full colour. Bij grotere oplages zou zeefdruk voordeliger kunnen zijn. Wij maken gebruik van het sterke 3-draads glans polyester 115 grs. welke zich goed laat bedrukken en een lange levensduur waarborgt. De doordruk bij zeefdruk is natuurlijk 100% en kleuren zijn licht- weer en was echt. Full colour heeft een doordruk van ca. 90% wat een hoog percentage voor deze productie methode. 

Banieren zijn de meest verkochte vlaggen en hangen altijd strak door het type vlaggenmast met de horizontale uithouder. Banieren worden standaard afgewerkt met aan mastzijde mastband en kunststof haken om de meter en boven een open tunnel. 

Vlaggen om te hijsen in de standaard vlaggenmasten met hijskoord worden afgewerkt met aan mastzijde mastband met kunststof haken boven- en onder of als u wilt met koord/lus. 

De levertijden zijn zeer kort en u kunt altijd met ons overleggen indien u het heel snel nodig bent. U ontvangt altijd van te voren een gratis drukproef ter goedkeuring.  

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.