BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Vlaggen bedrukken

Vlaggen bedrukken

Vlaggen bedrukken met uw bedrijfslogo of een zelf gekozen afbeelding? Laat dat maar aan Dekker Vlaggen over! Al meer dan twintig jaar zijn wij de specialist in de verkoop van onder meer vlaggen, vlaggenmasten en spandoeken, waarbij we dus ook vlaggen bedrukken. Ons klantenbestand is zeer divers; iedereen kan bij ons terecht om een of meerdere vlaggen te laten bedrukken. Zo leveren wij onder andere aan bedrijven, campings, woonboulevards, vakantieparken, gemeenten, reclamebedrijven (wederverkopers), supermarkten, maar zeker ook aan de particulier!

Dus, wilt u ook een vlag laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo? Kies hier dan het gewenste type en de gewenste afmetingen, personaliseer de vlag op de productpagina en plaats uw bestelling meteen online! We sturen u dan een digitale proefdruk, waarna we - bij akkoord - direct gaan produceren.

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Waardering:
  95%
  Full Colour Banier 120 x 350 cm
  Prijs per stuk bij 15 stuks
  € 42.96 € 35.50
 2. Waardering:
  99%
  Banier zeefdruk 120X350 cm (vanaf 10 stuks)
  Vanaf € 45,74 € 37,80
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Vlaggen bedrukken met zeefdruk

Wij maken voor onze vlaggen gebruik van het sterke driedraads 115 grams glanspolyester. Dit laat zich uitstekend bedrukken en staat garant voor een zeer lange levensduur. U kunt deze vlaggen op twee manieren laten bedrukken: digitaal of door middel van zeefdruk. Zeefdruk is met name aan te bevelen wanneer u grotere partijen afneemt, daar deze productiemethode in dat geval voordeliger is. Wij bedrukken vlaggen met behulp van zeefdruk vanaf tien stuks. Bij kleinere oplages adviseren we voor een digitaal gedrukte vlag te kiezen.

De grote voordelen van zeefdruk zijn dat de zogeheten doordruk naar de achterkant van de vlag honderd procent is. Dat wil zeggen dat uw logo van beide zijden even scherp getoond wordt. Bovendien kunnen we bij zeefdruk vlaggen bedrukken in alle PMS-kleuren. Hierdoor kunnen we uw huisstijl exact representeren door een volledig kleurecht logo op de vlaggen te drukken. Een raster of verloop drukken in zeefdruk is bij ons mogelijk.

Mogelijke nadelen van een vlag bedrukken middels zeefdruk zijn dat u maximaal acht verschillende kleuren kunt kiezen. Daarnaast zijn kleine details niet mogelijk en kleine oplages (minder dan tien stuks) evenmin.

Vlaggen digitaal full colour bedrukken

Laat u echter uw vlag digitaal bedrukken, dan kan dit al vanaf één enkele vlag. Digitaal drukken gaat namelijk aanzienlijk sneller en eenvoudiger dan zeefdrukken. Bovendien zijn zeer gedetailleerde bedrukkingen hierbij wél mogelijk, doordat er eerst digitaal een ontwerp wordt gemaakt met de computer, waarna dit als het ware in de vlag geprint wordt. Daarnaast zijn digitaal gedrukte vlaggen in full colour.

Dit laatste kan echter ook een nadeel zijn, wanneer u heel strikt de (PMS-)kleuren van uw huisstijl wilt laten terugkomen in uw vlag. Met digitale druk kunnen de kleuren iets afwijken, doordat er geen gebruikgemaakt wordt van gestandaardiseerde kleurschema’s. Bovendien heeft full colourdruk een doordrukpercentage van ongeveer negentig procent. Dit maakt dat de achterzijde van de vlag iets doffer is dan de voorkant.

Kortom: wilt u grote hoeveelheden vlaggen laten bedrukken met relatief eenvoudige ontwerpen? Kies dan voor zeefdrukken. Gaat het om enkele vlaggen met gedetailleerde prints? Ga dan voor een digitaal bedrukte vlag.

Diverse soorten vlaggen verkrijgbaar

U kunt bij ons verschillende soorten vlaggen laten bedrukken. Zo hebben we vanzelfsprekend de traditionele horizontaal hangende vlaggen voor aan vlaggenmast of -stok en kunt u bij ons tevens terecht voor banieren en beachvlaggen. En ook voor spandoeken bent u bij Dekker Vlaggen aan het juiste adres.

Banieren zijn de meest verkochte soort vlaggen en hangen altijd strak door het type vlaggenmast met de horizontale uithouder. Zo is uw vlag altijd goed zichtbaar en is uw logo dus altijd in beeld. Banieren worden standaard afgewerkt met aan mastband aan de mastzijde (u bepaalt zelf aan welke kant) en kunststof haken om de meter en boven een open tunnel. Heeft u nog geen banierhouder, dan kunt u deze natuurlijk ook bij ons bestellen.

Heeft u liever ‘gewoon’ een rechte vlag? Dat kan natuurlijk ook. Onze vlaggen om te hijsen in de standaard vlaggenmasten met hijskoord worden afgewerkt met een mastband aan de mastzijde met kunststof haken boven- en onder of, indien gewenst, met koord/lus.

Een vlag met logo brengt u in beeld

Het is natuurlijk niet voor niets dat u op zoek bent naar de mogelijkheden om vlaggen te bedrukken. Een vlag met uw bedrijfslogo draagt op een eenvoudige en tamelijk goedkope manier sterk bij aan de uitstraling en identiteit van uw bedrijf. Mensen weten u gauw te vinden, doordat ze zich de vlag bij uw bedrijfspand kunnen herinneren. Door een vlag te laten bedrukken vergroot u uw naamsbekendheid!

We zullen niet zeggen dat een stel mooie vlaggen voor uw bedrijfspand er meteen toe zal leiden dat het plotseling storm loopt bij u op de zaak. Een marketinginstrument als een vlag met logo maakt echter dat u in het onbewuste geheugen van passanten geraakt. En hebben deze mensen op een dag baat bij de dienst of het product dat u aanbiedt? Dan is de kans groot dat uw bedrijfsnaam als eerst bij ze opkomt. Zie hier het effect van effectieve vlagreclame. Hoog tijd om ook uw vlaggen te laten bedrukken!

Bij Dekker Vlaggen slaagt u met vlag en wimpel

Voor kwalitatief hoogwaardige vlaggen, met scherpe bedrukking en ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen moet u bij Dekker Vlaggen zijn. We kunnen uw vlaggen altijd snel leveren en wanneer er spoed bij is kunt u altijd met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Natuurlijk ontvangt u vooraf altijd een proefdruk ter goedkeuring, waarna we de vlaggen zullen drukken.

Wilt u een grote partij vlaggen in één keer laten bedrukken? Vraag dan een offerte aan, dan ontvangt u van ons een voorstel op maat, voor de scherpste prijs. Voor al uw overige vragen kunt u ons altijd bellen op 0523 234 712 of mailen naar info@dekkervlaggen.nl. Uw vlaggen bedrukken laat u natuurlijk doen door de specialisten van Dekker Vlaggen!