BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Nederlandse wimpels en oranje wimpels

Het is een typisch Nederlandse traditie: het voeren van wimpels. Als lange sierlijke slierten sieren zij de vlaggenmasten van vele bedrijven en particulieren. Natuurlijk moeten zij van de beste kwaliteit zijn. Alleen zo kunt u er lange tijd van genieten. Bestel uw wimpels daarom vandaag nog bij Dekker Vlaggen. Dat geeft namelijk jarenlang plezier. Vraag direct een offerte aan!
Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen

Wat is een wimpel?

Wie regelmatig in de buurt van vlaggen komt, heeft ze vast wel eens zien wapperen in de wind: wimpels. Dit zijn smalle stroken van stof, die boven in de vlaggenmast worden bevestigd. In veel gevallen vergezeld door een vlag, die daaronder hangt. Hierop wordt de lengte van de strook gebaseerd. Deze is iets groter dan de diagonaal van de vlag of de helft van de vlaggenmast hoogte.

Geruisloos

Vlaggen - en ook wimpels - kunnen ontzettend veel lawaai maken. Het getik kan mensen goed uit hun slaap houden. Gelukkig is dat met de producten van Dekker Vlaggen niet langer het geval.

Geluidsarm

Ons bedrijf is uniek doordat wij als enige in Nederland redelijk geluidsarme wimpels leveren. Wij produceren ze namelijk met een licht kunststof stokje en soft pvc-doppen. Dit materiaal zorgt ervoor dat onze producten nagenoeg geluidsstil zijn. Het “getik” is zo met meer dan 50% gereduceerd ten opzichte van onze concurrenten. Zo kunt u de wimpel het hele jaar door in uw vlaggenmast laten hangen.

100% stil

Soms is een geluidsarme wimpel niet voldoende. In dat geval raden wij onze 100% stille modellen aan. Deze zijn afgewerkt met een koord-lus of lus-lus en hebben geen stokje. Dit zorgt ervoor dat ze 100% stil zijn.

Regionaal trots met Dekker Vlaggen

Wimpels komen in veel verschillende vormen en maten voor. Bijna iedere bestuurlijk gebied in Nederland heeft er wel een. Dekker Vlaggen heeft ze gelukkig allemaal in huis. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere: Oranje wimpels; Nederlandse wimpels; Provinciewimpels; Regiowimpels.

Direct wimpels bestellen?

Wimpels. Het is een typisch Nederlands fenomeen. Wilt u uw trots voor uw land, provincie of regio tonen? Plaats dan vandaag nog een bestelling bij Dekker Vlaggen. Wij leveren in Nederland, Duitsland en België. Bij een grote bestelling kunt u natuurlijk ook een offerte bij ons aanvragen. Voor vragen kunt u bellen naar 0523 234 712 of ons contactformulier invullen. Wanneer hangt er een wimpel in uw vlaggenmast?