BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Retouren

U heeft een standaard afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling waarin u zonder opgaaf van redenen uw bestelling kunt retourneren. Uw retourzending moet binnen deze 14 dagen zijn aangemeld middels onderstaand retourformulier. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Wilt u bij uw retourpakketje alstublieft even een papiertje met uw gegevens (naam, bestelnummer) in doen? Dan kunnen wij dit het snelste matchen en afhandelen!

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening, behalve wanneer een product geretourneerd wordt omdat wij verkeerd geleverd hebben/ een product beschadigd bij u aangekomen is. Neemt u dan contact met u op, wij sturen u een retouretiket toe. Wij zullen uw aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakketje crediteren.


Het retouradres is: 

Dekker Vlaggen
afdeling retouren
Van Foreestallee 41
7773 DC Hardenberg

Wij raden u aan gebruik te maken van een verzender die gebruik maakt van een “tracking systeem” en een verzekering aanbiedt aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor het zoekraken van pakketten.


LET OP ! Het recht op retourneren geldt alleen voor voorraadproducten. Alle producten die wij speciaal voor u hebben gemaakt of samengesteld kunnen niet geretourneerd worden.

Retourformulier: