BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Retouren/ herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening, behalve wanneer een product geretourneerd wordt omdat wij verkeerd geleverd hebben/ een product beschadigd bij u aangekomen is. Neemt u dan contact met u op, wij sturen u een retouretiket toe..

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Wilt u bij uw retourpakketje alstublieft even een papiertje met uw gegevens (naam, bestelnummer) in doen? Dan kunnen wij dit het snelste matchen en afhandelen!  


Het retouradres is: 

Dekker Vlaggen
afdeling retouren
Van Foreestallee 41
7773 DC Hardenberg

Wij raden u aan gebruik te maken van een verzender die gebruik maakt van een “tracking systeem” en een verzekering aanbiedt aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor het zoekraken van pakketten.


LET OP ! Confirm artikel 10.6 van onze algemene voorwaarden voor consumenten/ artikel 12.9 van onze algemene voorwaarden voor bedrijven kunnen producten die volgen specificaties van de consument vervaardigd zijn, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn niet worden geretourneerd. Het recht op retourneren geldt dus alleen voor voorraadproducten. Alle producten die wij speciaal voor u hebben gemaakt of samengesteld, zoals vlaggenmasten, baniermasten maar ook vlaggen of banieren die wij voor u bedrukt hebben kunnen niet geretourneerd worden.
In aanvulling hierop: Fairybells kunnen enkel ongebruikt en in de originele doos met verzegeling intact retour. 

Modelformulier: