BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Betalen

Hoe te betalen

U kunt bij ons op een van de volgende manieren betalen:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar onze bankrekening.

Creditcard (Visa, American Express en MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens via een beveiligde SSL-procedure invoeren. Wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal is de meest bekende online wallet en maakt het mogelijk om wereldwijde betalingen te ontvangen. Klanten kunnen via PayPal betalen met hun creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- en creditcardgegevens.   

Via Klarna (achteraf betalen). Met Klarna betaalt u uw bestelling achteraf zodra u deze hebt ontvangen. Zodra wij hebben aangegeven dat uw bestelling verzonden is ontvangt u een email met betaalinstructies van Klarna. Bij bestelling hoeft u dus alleen uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die u altijd bij de hand hebt in te vullen en u betaalt wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. U kiest eerst Belfius als betaalmethode en u kiest vervolgens of u via mobiel wil verkopen (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net). Belfius Mobile werkt via een QR-code. U kunt snel afrekenen door de QR-code te scannen. Kiest u voor Belfius Direct Net? Dan hebt u uw kastje (of reader, scanner) nodig om de betaling te accorderen. 

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

AL ONZE BETAALMETHODES ZIJN GRATIS!