BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Tafelvlaggetjes

Tafelvlaggetjes
Mooi bedrukte tafelvlaggen van Dekker Vlaggen zorgen voor een warm welkom bij bijvoorbeeld de ontvangstbalie van uw bedrijf. Daarnaast geeft het uw onderneming een professionele uitstraling. Onze tafelvlaggetjes nemen weinig ruimte in maar vallen zeer goed op bij uw (potentiële) klanten. U kunt een landenvlag of een vlag met uw logo gemakkelijk bestellen. Plaats vervolgens de tafelvlaggen op een opvallende plek op de balie van de receptie en imponeer uw gasten!
Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
 1. Waardering:
  95%
  Tafelvlag full colour bedrukt 10x15 cm (vanaf 10 stuks)
  Prijs per stuk bij 100 stuks
  € 4.54 € 3.75
 2. Waardering:
  93%
  Tafelvlag full colour bedrukt 20x8 cm (vanaf 10 stuks)
  Prijs per stuk bij 100 stuks
  € 4.54 € 3.75
 3. Rating:
  0%
  Tafelvlag Beachflag full colour bedrukt 25x8cm.
  Prijs per stuk bij 50 stuks
  € 9.08 € 7.50
 4. Rating:
  0%
  Tafelvlag Beachflag XL full colour bedrukt 34x19cm.
  Prijs per stuk bij 50 stuks
  € 10.83 € 8.95
 5. Waardering:
  90%
  Tafelvlag landen 10x15 cm
  Prijs per stuk bij 50 stuks
  € 4.78 € 3.95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Tafelvlag bedrukken

Met ruim 20 jaar ervaring, kunt u vertrouwen op onze tafelvlaggen van hoge kwaliteit. Wij kunnen uw vlaggen produceren in zeefdruk of digitaal printing (full colour). Wilt u graag uw logo op één van onze tafelvlaggen geprint hebben? Geen probleem! U kunt zelf gemakkelijk en snel een order plaatsen in onze webshop. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag over de tafelvlaggetjes. Zo weet u zeker dat u opvalt op een beurs!

Tafelvlaggen met banier

Bij Dekker Vlaggen kunnen wij twee soorten tafelvlaggen bedrukken. In de eerste plaats bieden wij er één met een baniervlag aan. Deze variant heeft een masthoogte van 30 cm en wordt voorzien van een houten of een chromen mastje. U kunt de vlag ook los bestellen. De vlag zelf kan dubbelzijdig bedrukt worden of voorzien worden van 100% doordruk. De maat hiervan is 20x8cm.

Tafelvlaggen met rechtmodelvlag

Dekker Vlaggen biedt ook tafelvlaggen met een rechtmodelvlag aan. De masthoogte is wederom 30 centimeter. Tevens kan de vlag worden voorzien van een houten of chromen mast. Dit is echter optioneel. De vlag kan daarnaast op dezelfde manier worden bedrukt als bij de banier. Het grote verschil zit hem echter in de grootte van de vlag. Bij onze tafelvlag met een rechtmodelvlag is dat 10x15cm.

Beachflags

De beachflags van Dekker Vlaggen zorgen voor een exclusieve uitstraling. Deze worden gemaakt van satijn en worden dubbelzijdig bedrukt. Ze zijn in twee verschillende maten te verkrijgen, namelijk: 25x8cm en 35x15cm. Bij het kleine model kunt u kiezen voor alleen de vlag, een houten mast of een chromen mast. De grotere tafelvlaggen worden standaard met een houten mast geleverd. Tegen meerprijs is hier tevens een chromen mast mogelijk.

Hoe bestel ik bedrukte tafelvlaggen

Het bestellen van bedrukte tafelvlaggen is bij Dekker Vlaggen heel makkelijk. Allereerst bepaalt u hoe de opdruk moet worden geprint. Hierbij krijgt u twee opties: enkelzijdig met 100% doordruk of dubbelzijdig. Vervolgens kiest u de type standaard: geen, hout of chrome. Daarna vult u het opmaakbestand (zie bijlagen) in en uploadt deze naar de bestelling. Ten slotte geeft u het gewenste aantal aan. Bestellen maar!

Landenvlaggen op tafel

Er zijn varia aan redenen te verzinnen waarom u met uw tafelvlaggen nationaliteiten wilt uitbeelden. Voor congressen, internationale besprekingen of schoolprojecten. Gelukkig bent u bij Dekker Vlaggen op het juiste adres. Wij hebben voor ieder land standaard tafelvlaggen in huis. De vlag is gemaakt van 100 grs polyester en is voorzien van een 100% dubbelzijdige doordruk. Het formaat is 10x15cm, waarbij u kunt kiezen voor een houten of chromen mast.

Hoe bestel ik tafelvlaggen van landen?

Het bestellen van landenvlaggen is wederom simpel. U hoeft enkel de stappen van het bestelproces te volgen. Zo wordt u gevraagd naar de gewenste standaard en de confectie. Nadat u het product in de winkelmand heeft geplaatst, moet u nog aangeven welke landen u wilt laten afdrukken. Dit doet u door naar afrekenen te gaan. Hier kunt u onder het middelste kopje “verzendmethode” het vakje ‘opmerkingen’ invullen. Hier noteert u het gewenste land en de bijbehorende aantallen. Dit mogen verschillende nationaliteiten per bestelling zijn.

Gelegenheden

Staat er een belangrijke vergadering op de planning? Komt de CEO langs? Of wilt u dat uw organisatie goed op de kaart wordt gezet bij een beurs? Er zijn tal van gelegenheden te verzinnen om te kiezen voor onze bedrukte tafelvlaggen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar één ding staat voorop. Het bedrijf laat een onuitwisbare indruk achter bij de klanten. Bovendien kunnen de tafelvlaggetjes ook praktisch zijn voor bijvoorbeeld een stemming (met kleuren) of een lezing waarop antwoord gegeven kan worden.

Kies een vlaggenmast

De tafelvlaggen zijn verkrijgbaar in diverse maten en worden standaard geleverd met houten mast met voet. Wilt u liever een nóg luxere uitstraling? Dan kunt u tegen een geringe meerprijs kiezen voor een luxe chrome uitstraling. Ziet u deze chrome vlaggenmast al blinken op uw balie van de receptie? Bestel dan snel een tafelvlag en kies voor deze luxe afwerking.

Bestel meteen uw tafelvlaggen bij Dekker Vlaggen!

Wilt u ook een tafelvlag waarop uw logo pronkt? Bestel er dan eenvoudig één op onze website. Heeft u vragen of wilt u graag in contact komen? U kunt ons bereiken op: 0523-234712 of door een mail te sturen naar: info@dekkervlaggen.nl. Dekker Vlaggen, de vlaggenspecialist van Nederland.