BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Vlaggen

Vlaggen

In Nederland wapperen er dagelijks vele miljoenen vlaggen in de wind. De kwaliteit van het doek en de opdruk daarop laat soms echter te wensen over. Zonde, want u wilt er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Of het nu gaat om de Nederlandse vlag of een ter promotie van uw bedrijf. Voor de mooiste en meest duurzame modellen gaat u naar Dekker Vlaggen. Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer een!

Vraag direct een offerte aan!
Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen

Onze producten

In onze webshop leveren wij diverse vlaggen en banieren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend polyesterdoeken van hoge kwaliteit, waaronder 115 grams glanspolyester en 130 grams Longlife (ook wel: gaatjesdoek). Op aanvraag leveren wij ook vlaggen van 160 grams spunpolyester. Deze worden ook wel scheepsvlaggen genoemd. Het bedrukken vindt op twee manieren plaats:

Zeefdruk

De eerste methode wordt zeefdruk genoemd en kan worden toegepast bij een bestelling van 10 of meer vlaggen. De kleuren worden aangeduid als PMS en hebben een beelddoordruk van 100%. Kleuren zijn dan ook gedrukt volgens uw huisstijl. Per kleur wordt een zeefdrukraam gemaakt en vervolgens op het polyester afgedrukt. Meestal bestaat dit uit 1, 2 of 3 kleuren, maar 4 kleuren is ook mogelijk.

Full Colour

De tweede methode kan al bij een bestelling van een enkele vlag worden toegepast. Bij Full Colour worden de kleuren rechtstreeks op het polyester geprint. De inkt heeft beelddoordruk van ongeveer 90%. Hierdoor zijn de kleuren iets minder scherp dan bij een zeefdruk. Deze toepassing wordt voornamelijk gebruikt wanneer men een kleine oplage wenst, of wanneer men een afbeelding of rasters toepast in het ontwerp. Ook is de levertijd dan slechts 3 of 4 werkdagen.

Klaar voor gebruik

Onze vlaggen zijn - zoals wij dat noemen - mastklaar. Dit houdt in dat ze rondom stevig gezoomd zijn. Ook zijn ze afgewerkt met een kopband en kunststofhaken of met een koord en lus. Zitten er na verloop van tijd vlekken in het door ons geleverde product? Geen zorgen: u kunt de artikelen wassen op 30 tot 40 graden met een programma voor fijne was. Zo zien uw banieren er binnen een mum van tijd weer brandschoon uit.

De verschillende modellen van Dekker Vlaggen

Ze zijn bijna overal te vinden. In de stad. Op industrieterreinen. Bij het gemeentehuis. Door een of meerdere vlaggen aan uw vlaggenmast te hangen, straalt u ontzettend veel uit. Uw liefde voor de regio of de professionaliteit van uw bedrijf. In onze webshop kunt u onder andere terecht voor:

  • Bedrukte vlaggen;
  • Nederlandse vlaggen;
  • Vlaggen voor camping, hotel of restaurant;
  • Vlaggen van andere landen;
  • Tafelvlaggetjes;
  • Regiovlaggen.

Bestel vandaag nog een vlag!

Vlaggen komen in vele soorten en maten voor. Voor landen. Voor provincies. Voor bedrijven. Wat u ook zoekt: Dekker Vlaggen heeft het voor u in huis. Plaats daarom vandaag nog een bestelling! Bij grote oplages kunt u natuurlijk ook een offerte bij ons aanvragen. Wilt u ons een vraag stellen? Bel dan gerust naar 0523 234 712 of vul ons contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat uw vlaggen snel bij u thuis worden bezorgd.