BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Vlaggen

Vlaggen

Wij leveren diverse vlaggen en banieren en gebruiken uitsluitend hoge kwaliteits polyester doeken in 115 grams glanspolyester of het 130 grams Airtex polyester (gaatjes doek). Op aanvraag produceren we ook het 160 grams spunpolyester (ook wel scheepsvlaggen genoemd). Het productie proces is middels zeefdruk of digitaal full colour geprint. 

Zeefdruk: Productie vanaf 10 stuks. De kleuren worden aangeduid als PMS en hebben een beeld doordruk van 100%.  Kleuren zijn dan ook licht-, water- en wasecht. Per kleur wordt een zeefdrukraam gemaakt en gedrukt op de vlag. Meestal bestaat dit uit 1, 2 of 3 kleuren maar 4 kleuren is natuurlijk ook mogelijk.

Full Colour: Productie vanaf 1 stuk. De kleuren worden rechtstreeks op de vlag geprint en hebben een beeld doordruk van circa 90%. De kleuren zijn iets minder scherp dan zeefdruk. Deze toepassing wordt gebruikt wanneer men een kleine oplage wenst, of wanneer men een afbeelding of rasters toepast in het ontwerp. 

Uiteraard vindt u bij ons ook bijpassende vlaggenmasten en baniermasten.

 


Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Subcategorieën
Vlaggen bedrukken
Nederlandse vlaggen
Provincievlaggen
Landenvlaggen
Tafelvlaggetjes
Regiovlaggen
Camping Hotel of Restaurant vlaggen