BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Help Center

 

Overig
Kan ik op rekening betalen?
Ja, kiest u dan voor de optie "overschrijving". U hebt dan 14 dagen de tijd om te betalen. Uw bestelling is wel gelijk bindend en wordt gelijk in behandeling genomen.
Welke materialen zijn er voor een vlag / banier / beachvlag?
115 grams glanspolyester: Het meest verkochte vlaggendoek. Een driedraads 100% polyester vlaggendoek. De hoge inscheurweerstand en elasticiteit van dit vlaggendoek maakt het geschikt voor alle vlaggen. Het doek is licht, waait snel uit en is snel droog. Geschikt voor zeefdruk en full colour fotodruk. Toepassingen oa. voor vlaggen, banieren en beachflags en dranghek spandoeken.
Hoe hoog moet mijn vlaggenmast zijn?
Voor particulieren is in 95% van de gevallen de 6 meter mast de perfecte keuze. Een 5 meter mast is qua aanzicht meestal net aan de lage kant en een 6 meter mast komt meer solide over. Indien u een grote tuin heeft of de mast ver van het huis komt te staan zou u kunnen overwegen een mast van 7 meter of hoger te nemen. Overigens is een 6 meter vergunning vrij.
Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een vlaggenmast?
Indien een vlaggenmast in de openbare ruimte geplaatst wordt kan deze beschouwd worden als straatmeubilair. Dan is de vlaggenmast vergunningsvrij. Een vlaggenmast in een tuin van een particulier of bedrijf valt onder artikel 2, onderdeel 14 van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (Bor). Op grond van dit artikel is het toegestaan om één vlaggenmast (van maximaal 6 meter hoog) per erf zonder omgevingsvergunning te plaatsen. Als u meer dan één vlaggenmast wilt plaatsen zult u voor de resterende vlaggenmasten wel een omgevingsvergunning voor het bouwen aan moeten vragen.
Wat is het verschil tussen een conische en een cilindrische vlaggenmast?
Een cilindrische vlaggenmast heeft van onder naar boven dezelfde diameter en een conisch model loopt van onder naar boven taps toe. Al onze polyester vlaggenmasten zijn conisch, aluminium vlaggenmasten zijn zowel conisch als cilindrisch leverbaar.
Wat is het verschil tussen een polyester en aluminium vlaggenmast?
De aluminium vlaggenmasten zijn allemaal storm vast. In veel gevallen de standaardkeuze voor een vlaggenmast of baniermast. De keuze hierop viel dan veelal vanwege de meerdere grond bevestigingen. Tevens zijn bij ons de aluminium masten leverbaar in standaard coating Ral 9010 wit.....
Hoe plaats ik mijn vlaggenmast?
Mast met kantelanker plaatsen: HTTPS://YOUTU.BE/IUTRFTXIW4G ...
Hoe lang moet mijn rood-wit-blauwe welkomwimpel zijn?
Ons advies is de helft van de lengte van uw vlaggenmast.
Wanneer kan ik de Nederlandse vlag uithangen?
Nederland kent geen wettelijke regels voor het gebruik van de vlag. U mag als burger, bedrijf of organisatie op alle dagen van het jaar de vlag uithangen. Er zijn wel regels voor het vlaggen vanaf Rijksgebouwen. Die staan in de vlaginstructie. Burgers, bedrijven en organisaties kunnen de instructie volgen als richtlijn*. Dit is niet verplicht.
Hoe lang moet mijn provincie wimpel zijn?
Ons advies is de helft van de lengte van uw vlaggenmast.
View all