BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Baniermasten

Hoe hoog moet mijn baniermast zijn?

De meest gekozen maat voor bedrijven is 6 of 7 meter.

Wat is het verschil tussen een conische en een cilindrische mast?

Een cilindrische mast heeft van onder naar boven dezelfde diameter en een conisch model loopt van onder naar boven taps toe. Al onze polyester masten zijn conisch, aluminium masten zijn zowel conisch als cilindrisch leverbaar.

Wat is het verschil tussen een polyester en aluminium mast?

Aluminium is er zowel cilindrisch als conisch. Polyester is altijd conisch en is voor een conische mast de goedkoopste optie. Beide zijn even sterk en vragen even weinig onderhoud. Qua aanzicht is aluminium strakker, helemaal uit 1 deel gegoten zonder oneffenheden. Polyester is in een mal gemaakt, heeft over de hele lengte een lichte deelnaad en is van zichzelf wat minder strak qua aanzicht. Uiteindelijk blijft het met name een smaakkwestie, wat vindt u mooi. Dat is het belangrijkste!

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een mast?

Een vlaggenmast in een tuin van een particulier of bedrijf valt onder artikel 2, onderdeel 14 van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (Bor). Op grond van dit artikel is het toegestaan om één mast (van maximaal 6 meter hoog) per erf zonder omgevingsvergunning te plaatsen. Als u meer dan één vlaggenmast wilt plaatsen zult u voor de resterende masten wel een omgevingsvergunning voor het bouwen aan moeten vragen.

Welke grondbevestiging kan ik het beste kiezen voor mijn baniermast?

Het meest gekozen is een overschuifkoker of kantelanker.

Waarom zou ik kiezen voor een baniermast met hijsbaar systeem?

Gemak dient de mens. U hoeft uw baniermast niet meer te kantelen/ neer te leggen voor het verwisselen van uw banier. Ook wanneer u niet de ruimte hebt om de mast te kantelen/ neer te leggen is dit een goede optie!

Hoe plaats ik mijn mast?

Mast met kantelanker plaatsen: HTTPS://YOUTU.BE/IUTRFTXIW4G ...

Hoe hangt mijn contra-gewicht correct aan mijn banier of vlag?

Het contra-gewicht alcoa komt met de ring om de mast. De clip die aan de bovenzijde van het contra-gewicht zit komt aan de onderste clip die aan de banier of vlag zit.

Leveren jullie ook het beton/ de betonvoet mee?

Nee, die leveren wij niet mee.

Welke materialen zijn er voor een vlag of banier?

Voor vlaggen en banieren zijn er de volgende materialen: 115 grams glanspolyester, 115 grams ECO glanspolyester PET materiaal, 120 grams longlife, 130 grams mesh polyester en 160 grams spunpolyester.

Hoe lang gaat mijn zeefdruk of full colour banier mee?

Deze gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Wanneer zeefdruk en wanneer full colour?

Zeefdruk kan bij aantallen vanaf 10 stuks in hetzelfde ontwerp. Full colour gaat vanaf 1 stuks.