BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Gemeentevlaggen

Gemeentevlaggen
Wilt u een Amsterdamse vlag kopen, bent u voor een vriend op zoek naar de vlag van Groningen of wilt u een vlag van Eindhoven ‘De Gekste’ bestellen? Bij Dekker Vlaggen kunnen we alle gewenste gemeentevlaggen produceren en leveren, van Aa en Hunze tot Zwolle en van Aalsmeer tot Zwijndrecht. Net als alle vlaggen die wij produceren, hebben onze gemeentevlaggen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het produceren en leveren van vlaggen. De productie van uw gemeentevlag hebben wij in eigen hand, waardoor we een goede kwaliteit en snelle levertijd kunnen garanderen.

Alle gemeentevlaggen hebben gratis verzending (binnen Nederland)!

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. Waardering:
  96%
  Gemeentevlag 100x150 cm (voor gevelstok)
  € 36,00 € 29,75
 2. Waardering:
  95%
  Gemeentevlag 150x225 cm (voor masten 6 en 7 meter)
  € 54,99 € 45,45
 3. Waardering:
  97%
  Gemeentevlag 200x300 cm (voor masten 7 en 8 meter)
  € 75,00 € 61,98
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Gemeenten in Nederland

Nederland telt meer dan 350 gemeenten. Dat zijn nogal wat gemeentevlaggen om op voorraad te houden! Om onze website overzichtelijk te houden hebben we ervoor gekozen niet elke gemeentevlag afzonderlijk op de site te zetten. In plaats daarvan tonen we u drie neutrale vlaggen, met daarbij de te kiezen afmetingen en toepassingsmogelijkheden. Bestelt u bij ons een gemeentevlag, dan ontvangt u ontvangt altijd een digitale proefdruk ter controle voordat we gaan produceren!

Amsterdamse vlag kopen

Bij Dekker Vlaggen kunnen we zogezegd elke gewenste gemeentevlag produceren. Een van de meest bestelde gemeentevlaggen is wel de Amsterdamse vlag. Dat is natuurlijk niet vreemd, want Amsterdam heeft de meeste inwoners van alle Nederlandse gemeenten. Bovendien is het onze hoofdstad, wat de gemeentevlag van Amsterdam ook populair maakt in andere regio’s. Ook toeristen kopen vaak een Amsterdamse vlag als souvenir. Wilt u in deze markt springen en grote aantallen gemeentevlaggen bestellen voor wederverkoop? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer populaire gemeentevlaggen

Het is niet alleen de Amsterdamse vlag die in Nederland wappert; wij krijgen veel bestellingen voor de vlag van Groningen, Rotterdam, Den Haag, de Utrechtse vlag en de vlag van Eindhoven. Heeft u in plaats van een gemeentevlag liever een vlag van uw dorp of stad? Vul bij het bestellen in het vak voor ‘gemeente’ in welke plaats het om gaat. U hoort dan per e-mail van ons of dit mogelijk is en of we het ontwerp van u nodig hebben.

Gemeentevlag bestellen bij Dekker Vlaggen

Wij kunnen voor u elke gewenste gemeentevlag produceren in 3 verschillende formaten, te weten: 100 x 150 cm (voor gevelstokken), 150 x 225 cm (voor vlaggenmasten van 6 of 7 meter hoog) en 200 x 300 cm (voor vlaggenmasten van 7 of 8 meter hoog). We maken onze gemeentevlaggen van glanspolyester, voor de mooiste print. U geeft in het tekstveld aan van welke gemeente u de vlag wilt ontvangen en krijgt voor productie nog een proefdruk ter controle. Binnen 3-4 werkdagen heeft u uw gemeentevlag in huis! Aarzel dus niet en bestel nu uw gemeentevlag bij Dekker Vlaggen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via de contactgegevens links onderaan op de website.