BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Regio wimpels

Regio wimpels

Op zoek naar een regio wimpel? Bij Dekker Vlaggen slaagt u met vlag en wimpel! Met een regio wimpel heeft u nooit een lege vlaggenmast. De wimpel valt namelijk niet onder het vlaggenprocotol, dus deze mag altijd hangen. Bij ons kunt u een kant-en-klare regio wimpel bestellen. Wilt u een traditionele wimpel met stokje, of een 100% stille wimpel? Kiest u maar, en wanneer u voor 16.00 uur bestelt dan verzenden we uw regio wimpel op werkdagen dezelfde dag nog.

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
 1. Waardering:
  95%
  NR 320: Wimpel Achterhoek 300cm met stokje
  € 30,00 € 24,79
 2. Waardering:
  96%
  NR 330: Wimpel Twentse Ros 300 cm met stokje
  € 35,01 € 28,93
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Het Twentse Ros

“Goa stoan a’j veur Twente bint”... het Twentse Ros op de rode achtergrond wordt door velen geassocieerd met voetbal. Dat is ook logisch, want de Enschedese voetbalclub FC Twente heeft deze afbeelding in haar logo verwerkt. Deze regio wimpel staat echter voor de regio Twente. Het Twentse Ros heeft dan ook van origine weinig met voetbal te maken, maar is een eeuwenoud Saksisch symbool. Hoe dan ook, laat zien dat je trots op Twente bent en bestel deze regio wimpel met het Twentse Ros!

De Achterhoek

Voor mensen van buiten de regio is het wel eens lastig; de Achterhoek is níet hetzelfde als Twente! Toch kunnen de regio wimpels van de Tukkers en Achterhoekers prima naast elkaar wapperen. Een wedstrijd De Graafschap - FC Twente is doorgaans fel maar vriendschappelijk. Afijn, buitenstaanders kennen de Achterhoek vooral van voornoemde voetbalclub, Normaal en Zwarte Cross. Voor u staat de regio wimpel voor geboortegrond, gemoedelijkheid, vrienden treffen in de kroeg of keet, noaberschap of Superboeren. Waar u ook trots op bent, laat het zien met een regio wimpel van de Achterhoek!

Regio wimpel met stokje of 100% stil?

Vraagt u zich af welke regio wimpel u het beste kunt kiezen? Een wimpel wordt traditioneel afgewerkt met een stokje. Bij wind hangt de regio wimpel dan mooier. De 100% stille hangt iets minder mooi bij geen wind (hangt met een knik naar beneden), maar hangt mooier zonder wind en maakt geen tik geluid tegen de mast.

Nu een regio wimpel kopen

De regio wimpels bij Dekker Vlaggen zijn verkrijgbaar in twee varianten: traditioneel met stokje en koord en 100% stil. Wie van het licht tikkende geluid houdt kan prima de eerste soort regio wimpels bestellen. Wie liever alleen de wimpel hoort wapperen, bestelt de tweede. Wist u trouwens dat we onze regio wimpels, gemeentewimpels, provinciewimpels en andere wimpels zelf maken? Mist u uw regio in ons assortiment, neem dan gerust contact op en we kijken wat we kunnen doen. Bij vragen mag dat natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0523 234 712 en e-mailadres info@dekkervlaggen.nl. Kijk verder op deze website voor meer contactmogelijkheden, zoals Whatsapp.