BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Over ons

Dekker Vlaggen is een leverancier van vlaggen, vlaggenmastenbouwhekdoeken, spandoeken en beachflags.
Met ruim 20 jaar ervaring kunt u vertrouwen op kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid. Wij streven naar een goede en langdurige relatie met onze klanten. Onze website is eenvoudig en transparant opgezet.

Bestellingen zijn eenvoudig en makkelijk te plaatsen. Ook kunt u tegen een geringe vergoeding gebruik maken van onze DTP-afdeling voor de opmaak van uw vlag, spandoek of beachflag. Indien u vragen hebt kunt u ons altijd mailen of bellen, u krijgt snel een antwoord.

Vlaggen

Logo of bedrijfsvlaggen produceren wij in zeefdruk of digitaal printing (full colour). Landen vlaggen en provincie vlaggen met de bijbehorende wimpels worden uit voorraad snel geleverd. U heeft ruime keuze uit de diverse standaard formaten.

Wij leveren aan: bedrijven, campings, woonboulevards, vakantieparken, gemeenten, reclamebedrijven (wederverkopers), supermarkten maar ook aan de particulier.

Elke klant is welkom bij Dekker Vlaggen!

Prijs/kwaliteit

Wij leveren producten gemaakt van een goede kwaliteit. U verwacht dit en krijgt dit dan ook! Doordat wij onze producties bundelen en efficiënt produceren kunnen wij u extra hoge staffelkortingen aanbieden.

Voor advies of vragen zijn we bereikbaar: info@dekkervlaggen.nl of bel 0523-234712