BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Heb ik garantie op mijn Fairybell?

Fairybell is een Nederlandse fabrikant. Zij zijn wereldwijd de enige producent van Fairybells. Zij hebben alle onderdelen, ook van oudere types. Wanneer u binnen de garantietermijn een defect hebt (niet veroorzaakt door zaken van buitenaf) dan kunt u contact opnemen met Fairybell.  

Via deze link: Service FAIRYBELL NL (typeform.com) kunt u een stappenplan doorlopen. Aan het einde weet u welk onderdeel u moet bestellen om uw defect te verhelpen, en krijgt u een kortingscode om dit onderdeel onder de fabrieksgarantie gratis te bestellen op de website van Fairybell (https://www.fairybell.nl/onderdelen/). Dit is de snelste manier om een defect op te lossen, Fairybell verzendt bestellingen gedaan via hun webshop (dus ook dit type bestellingen) elke werkdag.

Als dealer hebben wij geen onderdelen op voorraad liggen. Wij zijn natuurlijk eindverantwoordelijk, u koopt de Fairybell bij ons. Dus loopt u tegen problemen aan bij Fairybell zelf (de fabrikant), neemt u dan contact met ons op en wij helpen u. Onze ervaring met Fairybell is echter zeer goed, zij reageren altijd snel en lossen problemen netjes op!