BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Hoe hoog moet mijn mast zijn?

Voor particulieren is in 95% van de gevallen de 6 meter mast de perfecte keuze. Een 5 meter mast is qua aanzicht meestal net aan de lage kant en een 6 meter mast komt meer solide over. Indien u een grote tuin heeft of de mast ver van het huis komt te staan zou u kunnen overwegen een mast van 7 meter of hoger te nemen. Overigens is een 6 meter vergunning vrij.

Mast voor bedrijven

Voor bedrijven met een pand hoogte van tot 7 meter raden wij aan om de mast ook minimaal 6 meter hoog te nemen. Bij hogere panden is ook de afstand  van de masten tot het pand belangrijk. Is dit ca. 10 meter of meer dan kan u kiezen voor een meter lager dan uw pand. Dit in verband met de optische kijk hoogte vanaf de grond. Algemeen zijn ook hier masten van 6 of 7 meter het meest voorkomend. Panden van 9 meter en hoger zijn 8 meter masten te adviseren.

Mast voor de Nederlandse vlag

Een mast voor een Nederlandse vlag mag wel weer lekker fors en hoog zijn. Dit omdat deze meestal op een prominente plek staat en ook de hoogte van uw pand mag hebben. Deze mast wel minimaal 6 of 7 meter voor bedrijven.

Vlaggenmasten 5 meter

 

Vlaggenmasten 6 meter

   

   

   

  

Vlaggenmasten 7 meter

   

  

Vlaggenmasten 8 meter

  

Vlaggenmasten 10 meter