BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Tafelvlag full colour bedrukt 10x15 cm (vanaf 10 stuks)

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
95% of 100
€ 12,71 € 10,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621159188
  • Koop 25 voor € 8,77 € 7,25 per stuk en bespaar 31%
  • Koop 50 voor € 6,47 € 5,35 per stuk en bespaar 49%
  • Koop 100 voor € 4,78 € 3,95 per stuk en bespaar 62%

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf, ai, jpg, tiff, eps

Dit tafelvlaggetje is ons meest verkochte en meest populaire model. Volledig naar uw wens te ontwerpen. (Bijna) alles is mogelijk, een foto, logo, tekst, het ontwerp kan zelfs doorlopen in de tunnelzoom van het vlaggetje. Dus hebt u bijvoorbeeld een logo op blauwe achtergrond, dan maken we de tunnel niet wit zoals standaard gebeurd, maar wordt deze doorgetrokken in deze blauwe kleur. 

Bij het enkelzijdige ontwerp is de achterzijde in spiegelbeeld met 100% doordruk. Dit materiaal (acetaat) heeft de eigenschap in een plooi te vallen. Bij het dubbelzijdige ontwerp heeft de achterzijde dezelfde opdruk als de voorzijde, optioneel kunt u ook kiezen voor een andere opdruk op de achterzijde. Dit materiaal (satijn) blijft stijf staan.

Een perfecte reclame-uiting voor beurzen, evenementen en congressen. Het vlaggetje heeft weinig ruimte nodig maar valt wel goed op! Maar denk ook bijvoorbeeld eens aan een evenement waar het vlaggetje omhoog geschoven wordt als de gasten aan betreffende tafel iets willen bestellen/ hulp nodig hebben, en omlaag geschoven wordt als iedereen nog voorzien is van drankjes en hapjes/ geen hulp nodig heeft!

Op het tabblad meer informatie vindt u alle productdetails!