BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Beachvlag Square met mast en tas

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
90% of 100

De beachflag is een herkenbare reclame-uiting. De beachflag square heeft de grootste reclame-oppervlakte en is relatief nieuw in het straatbeeld. Zeer geschikt voor duidelijke opdruk. Zeer sterke glasfiber stokken set incl. een stevige transport tas met rits voor optimale bescherming van uw beachflag. Prijs is incl. bedrukte beachflag, met elastische band in de keuze zwart of wit en stokkenset met tas!! 

Vanaf € 73,81 € 61,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621166117

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf, eps, ai

Produktomschrijving:

Een beachflag (ook wel strandvlag genoemd) is een perfecte en populaire blikvanger. Hij wordt gebruikt op beurzen, evenementen, maar ook voor uw winkeldeur, horeca-ingang of camping. Makkelijk mee te nemen en snel op te zetten! Deze beachflag is in 3 formaten beschikbaar. Onze beachflaggen zijn van topkwaliteit. De doordruk naar de achterzijde (spiegelbeeld) ligt rond de 95%! De kleurendruk is van de hoogste kwaliteit zodrat uw reclameboodschap helder en fris naar voren komt.

NB: hebt u meerdere ontwerpen? Geen probleem, u mag gewoon de staffelprijs hanteren voor het aantal van alle ontwerpen opgeteld. U plaats uw bestelling online en kunt vervolgens uw ontwerpen mailen naar info@dekkervlaggen.nl onder vermelding van uw online bestelnummer.

Op het tabblad meer informatie vindt u alle specificaties/ informatie van deze doeken.

Op het tabblad templates/ bijlagen vindt u de opmaakspecificaties van deze doeken.