BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Landenvlag 200x300 cm (voor masten 7 en 8 meter)

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Landenvlag 200x300cm

Dit formaat Landenvlag is geschikt voor vlaggenmasten van 7 en 8 meter hoog. Wij produceren de Landenvlaggen op 115 grams glanspolyester, dit doek geeft de mooiste kwaliteit print. De print is full colour, onze printers zijn van topkwaliteit, de doordruk naar de achterzijde is ruim 95%!

Wij hebben ervoor gekozen om onze website zo overzichtelijk mogelijk te houden en niet circa 200 (!) Landenvlaggen erop te zetten. U bestelt de Landenvlag in het formaat welke u wenst en vermeldt in de opmerkingen van welke gemeente u de vlag wilt hebben. Wij sturen u vervolgens een digitale proefdruk ter controle, na uw akkoord wordt de vlag geproduceerd en hebt u hem met 3 werkdagen in huis!

Op het tabblad "meer informatie" vindt u alle specificaties van deze vlag. 

€ 75,00 € 61,98
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621241203

Landenvlag 200x300cm

Dit formaat Landenvlag is geschikt voor vlaggenmasten van 7 en 8 meter hoog. Wij produceren de Landenvlaggen op 115 grams glanspolyester, dit doek geeft de mooiste kwaliteit print. De print is full colour, onze printers zijn van topkwaliteit, de doordruk naar de achterzijde is ruim 95%!

Wij hebben ervoor gekozen om onze website zo overzichtelijk mogelijk te houden en niet circa 200 (!) Landenvlaggen erop te zetten. U bestelt de Landenvlag in het formaat welke u wenst en vermeldt in de opmerkingen van welke gemeente u de vlag wilt hebben. Wij sturen u vervolgens een digitale proefdruk ter controle, na uw akkoord wordt de vlag geproduceerd en hebt u hem met 3 werkdagen in huis!

Op het tabblad "meer informatie" vindt u alle specificaties van deze vlag.