BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

NR 9: Nederlandse wimpel 350 cm standaard blauw 100% stil (zonder stokje (met lus-lus)).

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
92% of 100
€ 37,00 € 30,58
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621112107
  • Koop 2 voor € 33,30 € 27,52 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 3 voor € 29,60 € 24,46 per stuk en bespaar 20%

Vindt u een lege vlaggenmast ook zo’n kaal gezicht? Wij hebben een simpele oplossing; hang er een wimpel in! Hierin hebt u diverse keuzes; een regio- of provinciewimpel óf een Nederlandse wimpel! Deze wimpel mag altijd in de mast hangen, hij valt niet onder het vlaggenprotocol! Wij bieden onze Nederlandse wimpels standaard aan in de hoogste kwaliteit; op 160 grams spunpolyester (ook wel scheepsdoek genoemd) en in zeefdruk bedrukking, dus gegarandeerd de mooiste kleuren! Alle wimpels worden rondom dubbel gezoomd met extra sterk garen, en aan de mastzijde zijn ze afgewerkt met stevig mastband.

Idee: bij 2 dezelfde wimpels krijgt u 10% korting en bij 3 dezelfde wimpels zelfs 20%! Heeft uw buurman, buurvrouw, vader, moeder of goede vriend ook een wimpel nodig? Wellicht een leuk idee voor een kadootje en u hebt extra korting! U kunt natuurlijk ook voor uzelf 2 of 3 wimpels bestellen zodat u weer een tijdje gegarandeerd bent van een nette wimpel in uw mast!


Op het tabblad “meer informatie” vindt u alle productinformatie van deze wimpel.

De oorsprong van de Nederlandse wimpel

De Nederlandse wimpel wordt ook wel een welkomswimpel, ontvangst wimpel of decoratie wimpel genoemd. De herkenbare rood-wit-blauwe wimpel hangt in veel masten in Nederland triomfantelijk te wapperen. Alleen in ons land is dit zo populair. Deze traditie kent zijn oorsprong vlak na de Franse bezetting aan het begin van het Koninkrijk der Nederlanden. Het is een uitspatting van Nederlandse trots. De Nederlandse wimpel mag in tegenstelling tot de oranje wimpel het gehele jaar aan de mast hangen. De wimpel is niet gebonden aan regels.

Wij beiden onze Nederlandse wimpels standaard aan in de hoogste kwaliteit; op 160 grams spunpolyester en in zeefdruk bedrukking, dus gegarandeerd de mooiste kleuren!

Met of zonder stokje

Omdat het in Nederland steeds vaker en harder waait hebben wij 2 types Nederlandse wimpels. Met stokje: wij gebruiken een kunststof stokje met zachte PVC-doppen, deze wimpel maakt 60-70% minder geluid tegen uw mast dan een wimpel met houten stokje! Maar ook zonder stokje (100% stil, met lus-lus). Deze laatste wimpel maakt dus helemaal geen geluid!

Alle lengtes met stokje: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen

Alle lengtes zonder stokje: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen

Kleur

U kunt kiezen uit de standaard blauwe kleur (de officiële kleur van de Nederlandse vlag, kobaltblauw) of de marineblauwe kleur. Omdat deze wimpel niet onder enig protocol valt is de keuze geheel een smaakkwestie, wat vindt u mooi!

Alle lengtes standaard blauw: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen

Alle lengtes marineblauw: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen

Staart

En tot slot de staart… Kiest u voor een puntstaart of zwaluwstaart? Wederom geldt: kies wat u mooi vindt. Er zijn geen regels voor.

Alle lengtes puntstaart: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen

Alle lengtes zwaluwstaart: Nederlandse Wimpels - Dekker Vlaggen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!