BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Telescopische 3-delige mast 2.1 - 5.5 meter (optioneel met banieruithouder)

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
100% of 100

Deze uitschuifbare (telescopische) mast heeft een maximale lengte van 5,5 meter (uitgeschoven). Maximaal ingeschoven is de lengte te beperken tot 2,1 meter. De drie delen hebben een diameter van 45, 40 en 35 mm en een wanddikte van 2mm. Wij bieden deze zowel als vlaggenmast (voor normale waaivlaggen) maar ook als baniermast voor banieren van 100cm breed (smallere banieren kunnen hier uiteraard ook in). Door zijn lichte gewicht en transportlengte, is deze uitschuifbare mast eenvoudig te vervoeren. Ideaal voor evenementen en beurzen, zowel binnen als buiten te gebruiken!

€ 131,89 € 109,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621214283

Type: telescopische vlaggenmast/ baniermast

Bij optie baniermastworden er 3 mastbandjes en een contragewicht meegeleverd

Bij optie vlaggenmastworden er 1 mastbandje en een contragewicht meegeleverd. De vlag gaat aan de bovenzijde aan het haakje wat aan de knop zit, en aan de onderzijde wordt de vlag met een mastbandje om de mast heen vastgemaakt en komt er een contragewicht aan te hangen.

Diameter: 45 (onderste deel), 40 (middelste deel) en 35 mm (bovenste deel) (cilindrisch).

Lengte: helemaal ingeschoven 2,1 meter, helemaal uitgeschoven 5,5 meter. Let op: bij plaatsing met grondbuis gaat er 0,7 meter van de maximale lengte af (de mast zakt 0,7 meter in de grondbuis) 

Wanddikte: 2 mm.

Kleur mast: wit RAL 9010 gepoedercoat of blank (“zilver”) geanodiseerd.

Grondbevestiging: naar keuze.

Levertijd: 1-4 werkdagen. Indien u de mast snel nodig hebt (1-2 werkdagen) belt u dan voor bestellen even met ons, dan controleren wij de voorraad.