BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

NR 400: Wimpel Groningen-200cm met stokje

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Waardering:
93% of 100
€ 35,01 € 28,93
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7439621112183
  • Koop 2 voor € 31,51 € 26,04 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 3 voor € 28,00 € 23,14 per stuk en bespaar 20%

Wimpel Groningen
Deze wimpel Groningen bieden wij standaard aan in de hoogste kwaliteit; op 160 grams spunpolyester en in zeefdruk bedrukking, dus gegarandeerd de mooiste kleuren. Omdat het in Nederland steeds vaker en harder waait gebruiken wij een kunststof stokje met zachte PVC-doppen, deze wimpel maakt 60-70% minder geluid tegen uw mast dan een wimpel met houten stokje! De wimpel van 200 cm is geschikt voor gevelstokken, vlaggenmasten van 5 meter en wordt ook wel gebruikt in vlaggenmasten van 6 meter. 

Ontwerp van de wimpel Groningen
Lange tijd waren de Groningers het niet eens over het uiterlijk van een mogelijke, officiële vlag. Nadat drie voorstellen de revue waren gepasseerd, ontwierp Jan Tuin, destijds lid van Gedeputeerde Staten van de provincie en later burgermeester van de stad Groningen, het patroon dat in 1950 werd aangenomen. Deze laat een groene op witte kruis zien, met daaromheen twee rode en twee blauwe hoeken. Het groene kruis staat symbool voor de sterke handelsrelatie met Scandinavië. Daarnaast zijn de kleuren gebaseerd op het wapen van Ommelanden en de vlag van de stad Groningen. De provinciewimpels laten eenzelfde ontwerp zien.


Op het tabblad "meer informatie" vindt u alle productinformatie. 

Idee: bij 2 dezelfde wimpels krijgt u 10% korting en bij 3 dezelfde wimpels zelfs 20%! Heeft uw buurman, buurvrouw, vader, moeder of goede vriend ook een wimpel nodig? Wellicht een leuk idee voor een kadootje en u hebt extra korting! U kunt natuurlijk ook voor uzelf 2 of 3 wimpels bestellen zodat u weer een tijdje gegarandeerd bent van een nette wimpel in uw mast!