BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

Nederlandse en provincievlaggen en -wimpels
GRATIS verzending

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Nederlandse Wimpels

Nederlandse Wimpels

Wilt u een Nederlandse wimpel kopen? Bestel goede kwaliteit Nederlandse wimpels voordelig bij Dekker Vlaggen. Bij ons vindt u onder andere wimpels, vlaggen en vlaggenmasten van uitstekende kwaliteit. De wimpel is erg populair onder de Nederlanders en ziet u terug in veel masten. Een Nederlandse wimpel kunt u het hele jaar in een vlaggenmast hangen. Oftewel, een kale vlaggenmast in uw tuin is verleden tijd met een Nederlandse wimpel van Dekker Vlaggen! Hieronder leest u meer over onze wimpels.

Advies nodig?

We geven je graag advies bij de keuze van de juiste vlag. Bel gerust of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.


Offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte vlaggen aan.

Aanvragen
Subcategorieën
Nederlandse wimpel standaard blauw - nu 20% korting!
Nederlandse wimpel marineblauw - nu 20% korting!

De oorsprong van de Nederlandse wimpel

De Nederlandse wimpel wordt ook wel een welkomswimpel, ontvangst wimpel of decoratie wimpel genoemd. De herkenbare rood-wit-blauwe wimpel hangt in veel masten in Nederland triomfantelijk te wapperen. Alleen in ons land is dit zo populair. Deze traditie kent zijn oorsprong vlak na de Franse bezetting aan het begin van het Koninkrijk der Nederlanden. Het is een uitspatting van Nederlandse trots. De Nederlandse wimpel mag in tegenstelling tot de oranje wimpel het gehele jaar aan de mast hangen. De wimpel is niet gebonden aan regels.

Waarom kiezen voor een wimpel?

Waarom kiezen voor een wimpel van Dekker Vlaggen? Onze wimpels zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemaakt van zeer sterke 160 grams spunpolyester. In ons assortiment vindt u onder andere wimpels voor masten vanaf 5 meter. Daarnaast zijn onze Nederlandse wimpels scherp geprijsd.

Geluidsarme wimpels

Wist u al dat u bij ons terecht kunt voor geluidsarme wimpels? U hoeft zich niet meer te ergeren aan het getik van een wimpel aan uw vlaggenmast. Onze Nederlandse wimpels worden geproduceerd met soft pvc-doppen en een kunststof koker. U kunt de wimpel gewoon dag en nacht aan uw vlaggenmast hangen zonder dat u er last van zult hebben.

100% Stille wimpels

Is een geluidsarme wimpel nog niet stil genoeg? Dan hebben wij ook de 100% stille wimpels. Afgewerkt met koord-lus en zonder stokje. 100% stil!

Maak uw vlaggenmast compleet

Wilt u ook een wimpel aan uw vlaggenmast? Bestel uw wimpel dan snel en eenvoudig op onze website. De Nederlandse wimpels van Dekker Vlaggen worden afgewerkt met de standaard confectie met punt. Naast goedkope Nederlandse wimpels vindt u bij ons scherp geprijsde:

Welke wimpel wilt u aan uw vlaggenmast hangen?

Geef extra kleur aan gebeurtenissen in uw straat met een wimpel uit ons assortiment. Heeft u nog vragen over de Nederlandse wimpels van Dekker Vlaggen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op: 0523-234712 of een mail sturen naar: info@dekkervlaggen.nl. Wij helpen u graag verder met het vinden van een geschikte Nederlandse wimpel voor aan uw vlaggenmast.