BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Hoe krijg ik mijn Fairybell uit de knoop?

Maak nooit de lichtsnoertjes los van de banden en maak nooit alle drukknopen los!

U kunt dit oplossen door een stappenplan te doorlopen:

  1. Bevestig de bovenste tophaak aan een vast punt (ergens op de grond). Probeer vervolgens de zwarte banden (met de drukknopen) in een rechte lijn vanaf de haak op de grond uit te leggen.
  2. Pak de 2 zwarte banden waar de drukknopen op zitten die open zijn (welke u bij het opbouwen van de Fairybell gebruikt om de Fairybell rond te krijgen) (de enige zijde die open is, de 2 buitenste banden). Doe dit liefst met 2 personen, elke persoon pakt 1 buitenste band en je loopt langzaam uit elkaar zodat je de Fairybell in een waaiervorm op de grond left. 
  3. Werk nu vanaf de top naar de onderzijde en van buiten naar binnen, waarbij je steeds de 2 volgende banden naar links en rechts uitspreidt totdat je een mooie, brede waaiervorm hebt.
  4. Zitten er draden of banden aan elkaar vast dan is schudden de beste manier om dit los te krijgen. Door eraan te schudden zullen de banden of lichtsnoeren vanzelf los komen.

TIP: wanneer u aan het einde van het seizoen de Fairybell opbergt. doet u dit dan door de originele verpakkingsdoos onder de vlaggenmast te zetten, en laat de Fairybell hier "zigzaggend" in zakken, zodat de haak bovenop de Fairybell in de doos komt. Wanneer u het volgend seizoen de Fairybell weer in de mast hangt, hijst u hem ook weer omhoog in de mast vanuit de doos! Let op: berg de Fairybell op wanneer het een paar dagen droog weer is geweest, zodat uw Fairybell niet 10 maanden vochtig in de doos terecht komt. Dit voorkomt schimmel en problemen!

Bovenstaande is een vrije vertaling van de website van Fairybell zelf: https://www.fairybell.nl/service/help/.