BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

LEVERING IN

PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Uit welke onderdelen bestaat een Fairybell?

Uw Fairybell is enorm slim opgebouwd. De fairybell bestaat uit een aantal velden (afhankelijk van het type, 6-8 velden) welke bovenaan aan een haak hangen. Deze velden heten webbings. De velden zitten, als u de Fairybell ontvangt, allemaal aan elkaar (met drukknopen), op 1 zijde na.

Verder hebt u een verbindingskabel (junction cable) met (afhankelijk van het type) 6 - 8 aansluitstekkertjes (elk stekkertje komt aan een veld) en aan het einde van de kabel een stekkertje welke in de transformator gaat.

Is 1 van deze onderdelen kapot dan kunt u deze eenvoudig vervangen. Onderdelen zijn te verkrijgen bij Fairybell: Onderdelen - FAIRYBELL - Officiele FAIRYBELL webshop voor Nederland en Belgie. Indien u nog in de garantietermijn zit kunt u dit onderdeel gratis bestellen (www.dekkervlaggen.nl/veel-gestelde-vragen/heb-ik-garantie-op-mijn-fairybell). 


Door de slimme opbouw van de Fairybell bent u jarenlang gegarandeerd van een werkende boom. Ook na de garantieperiode kunt u (tegen een relatief lage prijs) onderdelen bestellen via de website van Fairybell.